top of page

Innkalling til årsmøte SFK 2023

Styret i Sola flyklubb innkaller med dette til Årsmøte;

Tirsdag 12. mars 2024, kl.19:00 i klubbhytta.


Saker som et medlem ønsker behandlet, må sendes styret senest innen 27. februar, via epost styret@solaflyklubb.no.


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest innen 5. mars via www.solaflyklubb.no/for-medlemmer/saksdokumenter.


For å ha stemmerett, og være valgbar til verv, må minst en måneds medlemskap i klubben være oppnådd, være fylt 15 år i 2024, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sola flyklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.


For mer informasjon om Årsmøtet, samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Klubbhåndboken.


Velkommen til Årsmøtet. (enkel bevertning)


Med vennlig hilsen

styret

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Fortsettelse av årsmøte

Minner om møte i morgen, tirsdag kl.18:00. Som nevnt på årsmøte 12.mars holder vi i morgen en fortsettelsen av årsmøte, i klubbhuset. Det er bare en sak på programmet og det er valg av kontrollutvalg.

Besøkende adgangskort på innside av gjerde - Airside

Vi minner alle våre medlemmer om reglene for opphold innenfor flyplassgjerdet; "I henhold til europeisk regelverk gjelder krav til enten ID-kort eller autorisasjon for alle personer og kjøretøy som s

Gratis flyparkering på ENHD

Det er nå gratis å parkere fly på Haugesund flyplass ENHD for fly opp til 2730 kg. ref: https://wp.flyhau.no/wp-content/uploads/2021/05/Takstregulativet-Lufthavndrift-2021.pdf og: https://www.haugalan

コメント


bottom of page